NØK + Østa = EnergiPluss

NØK + Østa = EnergiPluss

EnergiPluss eies og drives av NØK Kraftlag og ØSTA Elektro, som har lang og solid erfaring som strømleverandør og elektroinstallatør. Sammen ønsker vi å tilby energismarte løsninger til privatpersoner, landbruk og bedrifter i Hedmark og Trøndelag.

ØSTA Elektro AS

Med stor vekt på høy faglig kompetanse, personlig kontakt og individuell rådgiving og tilpassing, leverer ØSTA elektroinstallasjoner i Fjellregionen. De siste årene har selskapet hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Bedriften ble etablert i 2003, og er eid av de 14 ansatte. En viktig drivkraft er å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet, og å bidra med arbeidsplasser i kommunen.

Her kan du lese mer om ØSTA Elektro

NØK Kraftlag SA

I mer en 70 år har NØK levert strøm til privatpersoner, landbruk og bedrifter i Nord-Østerdalen, med visjon om å levere energi på en slik måte at alle får forbedret sine liv, bygge samfunn og gi nye fremtidsmuligheter for alle.

Selskapet ble etablert i 1944, og drives som et andelslag som er eid av 4.500 kunder. Som en viktig samfunnsaktør i Nord-Østerdalen, skal NØK også bidra til annen verdiskaping.

Her kan du lese mer om NØK Kraftlag

Med vår erfaring blir klimavennlige løsninger tilgjengelig for deg

I tillegg til å gjøre klimavennlige løsninger mulig for kunder i regionen, bidrar vi også til verdiskaping og arbeidsplasser lokalt.