EnergiPluss gjør deg energismart

Vi ønsker å gjøre det mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter i Hedmark og Trøndelag å bidra til det grønne skiftet. Vi ønsker også å gjøre deg energismart. Det skal vi gjøre gjennom å tilby deg rådgivning og energismarte løsninger av høy kvalitet.

Solceller er den mest fremtidsrettede løsningen du kan velge i dag

Interessen for å produsere egen klimavennlig strøm er økende hos private husholdninger og næringdrivende i Norge, og nå kan du få skreddersydde solceller på tak fra oss. I tillegg sørger vi for at du får oversikt og kunnskap om forbruksmønster og produksjon slik at du kan bruke strømmen fra solcellene smart og redusere din ordinære strømregning.

Flere energismarte løsninger vil komme

Utviklingen av batterier for å lagre strøm og andre miljøsmarte løsninger har kommet langt. Vi vil tilby slike løsninger når de kommer på markedet.

NØK + Østa = EnergiPluss

NØK + Østa = EnergiPluss

EnergiPluss eies og drives av NØK Kraftlag og ØSTA Elektro, og gjør energismarte løsninger mulig for privatpersoner, landbruk og bedrifter i Hedmark og Trøndelag.

Ole Petter Hansæl - daglig leder i EnergiPluss

Ole Petter Hansæl – daglig leder i EnergiPluss

Har du spørsmål om solcelleanlegg, eller ønsker et tilbud, kan du ta direkte kontakt med Ole Petter Hansæl på 90 59 53 89 eller oph@energipluss.com.

Finn ut om solceller passer for deg

Ring 905 95 389, eller fyll ut navn og nummer og send det til oss så tar vi kontakt med deg.