Skreddersydd solcelleanlegg

Med solcelleanlegg fra oss får du som driver landbruk eller næringsvirksomhet en løsning som er skreddersydd dine forhold. Solceller er en betydelig investering. Med skreddersøm er du sikret et anlegg med god kvalitet som gir maksimal effekt og har lang levetid.

Skreddersøm gir avkastning på din investering

Det handler om å utnytte solenergien maksimalt før man legger til andre energikilder. For landbruk og næring detaljprosjekterer vi alle installasjoner og finner den optimale løsningen for deg. Vi ser på anleggets størrelse og ditt forbruksmønster, og tar høyde for dine solforhold, takvinkler og vegetasjon. Ditt solcelleanlegg skal fungere optimalt i vær og vind over mange år, derfor velger vi produkter av god kvalitet.

Lønnsomt for landbruk

Solceller er en investering med en levetid på 30 år, hvor du som driver gård kan oppnå fra 4 til 5 % avkastning. Du får en skreddersydd løsning som er optimal for ditt behov, og som gir lønnsomhet over tid.

Les hvorfor solceller er lønnsomt for landbruk

Selg overskuddet fra strømproduksjonen

Den strømmen du produserer men ikke bruker selv, kan du som plusskunde levere tilbake på nettet. Med avtalen NØK Pluss tar vi oss av alt som skal til for at du blir en plusskunde.

Les om strømavtalen NØK Pluss

Du kan få tilskudd fra Enova

Det skal lønne seg å produsere din egen strøm, og privatpersoner kan få støtte fra ENOVA på inntil 28.000 kroner. Næringsdrivende kan få støtte til nybygg fra Innovasjon Norge. Vi hjelper deg med dokumentasjon og søknad.

Les mer om støtten fra Enova

Enkelt å få levert solceller fra oss

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra befaring til solcellene er montert på ditt tak. Det inkluderer blant annet plusskundeavtale, byggemelding til kommunen og søknad om støtte til Enova.

Les hvordan vi hjelper deg å få solceller på taket

Serviceavtalen gir deg trygghet

Du får en serviceavtale som gir deg trygghet for at du får det du har betalt for. Etter tre år foretar vi en befaring for å sjekke at anlegget produserer som det skal, er skadefritt og festet, at invertere og koblinger er i orden og at taket ikke har fått skader etter montering.

Gunstig nedbetaling av anlegget

Gjennom Sparebank 1 Østlandet tilbys våre kunder en gunstig avtale for finansiering av solcelleanlegg. EnergiPluss ordner alt med avtalen for deg og du får en forutsigbar og trygg nedbetaling til en gunstig rente.

Solceller har best effekt på kalde dager

Solceller har best effekt på kalde dager

Visse du at Nord-Østerdalen er godt egnet for solenergi? På kalde vinterdager med snø som reflekterer lyset øker ytelse fra solcellene.

Produserer egen strøm på fjøstaket

Produserer egen strøm på fjøstaket

Per Køhn Hansæl drifter både melketank, melkeanlegg og lys i fjøset, med egenprodusert strøm fra sola.

Så mye solstrøm kan du få fra taket på huset ditt

Så mye solstrøm kan du få fra taket på huset ditt

En familie kan dekke mye av forbruket sitt med solstrøm. Ved å styre forbruket utnytter dere strømmen dere får fra sola.

Finn ut om solceller passer for deg

Ring 905 95 389, eller fyll ut navn og nummer og send det til oss så tar vi kontakt med deg.